Γαλλία: Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017 | 22:10

T-zine.gr

Trans News  Lifestyle

Η Munroe Bergdorf θα ήταν το πρώτο τρανς μοντέλο που θα εμφανιζόταν σε διαφημιστική καμπάνια στη Βρετανία
 

Η L’Oreal διέκοψε τη συνεργασία της με τρανς μοντέλο επειδή χαρακτήρισε «ρατσιστές» όλους τους λευκούς

 

 

Η γαλλική εταιρία καλλυντικών L’Oreal αποφάσισε να απολύσει την Munroe Bergdorf, το πρώτο τρανς μοντέλο που θα εμφανιζόταν σε διαφημιστική καμπάνια στη Βρετανία, επειδή χαρακτήρισε «ρατσιστές» όλους τους λευκούς.

Η Munroe είχε ανακοινώσει στις 27 Αυγούστου, στη σελίδα της στο Facebook, ότι θα ήταν το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής εκστρατείας της L’Oreal που θα τιμούσε τη διαφορετικότητα.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της L’ Oreal για διακοπή της συνεργασίας τους, η Munroe επέστρεψε με μια άκρως επιθετική ανάρτηση απέναντι στην γαλλική εταιρία καλλυντικών, καταγγέλλοντας πως την ενδιαφέρουν μόνο τα χρήματα, ενώ ζητά από τον κόσμο να την μποϊκοτάρουν. «»Κάτσε ήσυχη και χαμογέλα σε μια διαφημιστική καμπάνια που «τιμά την διαφορετικότητα». Αλλά βασικά μην μιλάς για το γεγονός πως η έλλειψη διαφορετικότητας υπάρχει λόγω του ρατσισμού. Ή μίλα για τις ρίζες του ρατσισμού. Θα σου κοστίσει τη δουλειά σου». Αυτή η εταιρία δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο παρά τα ΛΕΦΤΑ. Σας προτρέπω να μποϊκοτάρετε την L’Oréal Paris. Δεν μπορώ να εκφράσω το πόσο απογοητευμένη νιώθω με όλη την ομάδα που έλαβε υπόψη ανακρίβειες, οι οποίες ήταν εντελώς εκτός πλαισίου», γράφει η Munroe.

© T-zine.gr με πληροφορίες από LiFO και από dailymail.co.uk

Το t-zine.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ