Αφού έγινε το πρώτο τρανς άτομο που συμμετέχει σε τελετή έναρξης Ολυμπιακών αγώνων.

ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΤΡΑΝΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΑ Τ ΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Οι εικόνες από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο στο θρυλικό στάδιο Μαρακανά έκαναν το γύρο του κόσμου.

Περισσότεροι από 3 δισ. τηλεθεατές παρακολούθησαν χιλιάδες πυροτεχνήματα να φωτίζουν το νυχτερινό ουρανό του Ρίο και απόλαυσαν σκηνές γεμάτες χρώμα, ρυθμό, μουσική και χορό που έμοιαζαν βγαλμένες κατευθείαν από το φαντασμαγορικό καρναβάλι του Ρίο.

Ένα από τα πρόσωπα που έκλεψαν την παράσταση ήταν και το διάσημο τρανς μοντέλο Λέα T, κόρη του παλαίμαχου Βραζιλιάνου διεθνή ποδοσφαιριστή Τονίνιο Σερέζο, αφού έγινε το πρώτο τρανς άτομο που συμμετέχει σε τελετή έναρξης Ολυμπιακών αγώνων, γράφοντας ιστορία.

Η Λεα Τ, πάνω στο ποδήλατό της, ηγήθηκε της βραζιλιάνικης αποστολής που μπήκε στο στάδιο Μαρακανά, σε μία συμβολική κίνηση για την ισότητα των φύλων.

Στα λιγοστά στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας μοιάζει χαμογελαστή και εμφανώς συγκινημένη κατά την είσοδό της, υπό το χειροκρότημα και τις ζητωκραυγές των περίπου 60.000 συμπατριωτών της που αποθέωσαν την ίδια και τους Βραζιλιάνους αθλητές.

ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΤΡΑΝΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΑ Τ ΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

 


Πηγή: lifo.gr

Το t-zine.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ