Γνωρίστε την ομάδα του t-zine.gr, τους συντάκτες και τους συνεργάτες του.
Δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι, σχολιαστές, μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων, άνθρωποι των κινημάτων.

Στο t-zine.gr συμμετέχουν εθελοντικά, στηρίζοντας τον αγώνα, της τρανς κοινότητας.


 

Μαρίνα Γαλανού

Μαρίνα Γαλανού

Η Μαρίνα Γαλανού είναι η δημιουργός και αρχισυντάκτρια του διαδικτυακού περιοδικού T-zine.gr. Ασχολείται με τον ενεργό ακτιβισμό από το 1997. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Γενική Γραμματέας του Σ.Α.Τ.Τ.Ε. συλλογικότητας για τα τρανς δικαιώματα (2003-2004) και Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ομοφυλοφιλικής Κοινότητας (2007-2008). Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών – Σ.Υ.Δ. από το 2010 έως τώρα. Εμπειρογνώμων του Συμβουλίου της Ευρώπης από το 2015. Ιδιοκτήτρια του «Πολύχρωμου Πλανήτη», LGBT Εκδόσεις - Βιβλιοπωλείο. Συγγραφέας του βιβλίου «Ταυτότητα και έκφραση φύλου. Ορολογία, διακρίσεις, στερεότυπα και μύθοι», (2014) και «Είμαι τρανς - ξέρω τα δικαιώματά μου» (2016), που εκδόθηκε από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

t-zine.gr

t-zine.gr

Το t-zine.gr είναι ηλεκτρονικό περιοδικό τρανς*, κυρίως, θεματολογίας, με σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, και πολιτικοποίηση σε ζητήματα έκφρασης, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου. Φιλοξενεί ειδησιογραφία, συνεντεύξεις, αρθρογραφία, θέματα ενημέρωσης και ιστορίας της τρανς* και ευρύτερα της LGBTQI+ κοινότητας, θέματα πολιτισμού, λάιφστάιλ και πολλά-πολλά ακόμη. Αποτελεί συνέχεια του trans.gr, φιλοδοξώντας να καλύψει ένα πολύ πιο ευρύ φάσμα ενημέρωσης της τρανς* κοινότητας.

Newsroom .
Άννα Απέργη

Άννα Απέργη

Η 'Aννα Απέργη γεννήθηκε και ζει στη Δράμα. Είναι Γραμματέας Περιφέρειας του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), αναγνωρισμένης συλλογικότητας για τα τρανς δικαιώματα. Έχει σπουδάσει styling και ιστορία τέχνης. Στο t-zine.gr, αρθρογραφεί.

Mandie Nova

Mandie Nova

Η Mandie Nova γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μουσική στο ωδείο Νακα. Στην Ελλάδα εργάστηκε ως μουσικός σε πληθώρα δίσκων που εκδόθηκαν από τις ΕΜΙ, Warner και Universal. Το 2013 μετανάστευσε μαζί με την επί 19 χρόνια σύντροφο της στο Hollywood της Καλιφόρνια όπου και ζει έκτοτε. Εργάστηκε ως ηθοποιός στις τηλ. σειρές Glee, και Ray Donovan, ως μοντέλο σε φωτογραφίσεις για του Los Angeles LGBT center και το National Geographic, και ως μουσικός συνέθεσε το soundtrack για το.θεατρικό έργο Porno Ditto που παίχτηκε στα πλαίσια του Hollywood Fringe festival. Αρθρογραφεί κατά καιρούς σε blogs και fanzines και νοιώθει ιδιαίτερα ευτυχής για την τιμή να μετέχει στη συντακτική ομάδα του t-zine.gr. Λατρεύει τα σκυλιά και τη σοκολάτα. (fb: Mandie Nova).

Αφροδίτη Παπαγεωργίου

Αφροδίτη Παπαγεωργίου

Η Αφροδίτη Παπαγεωργίου είναι τρανς γυναίκα, ζει και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

'Aννα Κουρουπού

'Aννα Κουρουπού

Η 'Aννα Κουρουπού είναι Γενική Γραμματέας του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), αναγνωρισμένης συλλογικότητας για τα τρανς δικαιώματα. Συγγραφέας και αρθρογράφος. Συγγραφέας του βιβλίου, «Γιατί δεν έχω σαν το δικό σου, μαμά;» (Ποταμός 2011).

Άννα Αποστολοπούλου

Άννα Αποστολοπούλου

Η Άννα Αποστολοπούλου είναι υποστηρίκτρια του ΣΥΔ και έχει πανεπιστημιακές σπουδές. Υπήρξε για πολλά χρόνια μεταφράστρια σε αρκετές ενδιαφέρουσες θέσεις. Είναι παντρεμένη και ζει με τον άντρα της επί 23 χρόνια σε πόλη της Ελληνικής περιφέρειας.

Δημήτρης Κυριακού

Δημήτρης Κυριακού

Ο Δημήτρης Κυριακού είναι γραφίστας στο επάγγελμα. Υπήρξε για χρόνια μέλος της δημοτικής εθελοντικής ομάδας πυροπροστασίας Υμηττού στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και εθελοντής της Greenpeace. Τα ενδιαφέροντά του, ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος [κυρίως ηθογραφικές κωμωδίες], Αμερικανικός εμπορικός κινηματογράφος και σύγχρονα κινούμενα σχέδια, η μουσική, τα ταξίδια, η πεζοπορία, το κολύμπι και η μαγειρική. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

Ειρήνη Νίκα

Ειρήνη Νίκα

Η Ειρήνη Νίκα είναι τελειόφοιτη του τμήματος Ισπανικής μετάφρασης και διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Την ενδιαφέρει η γλωσσολογία και της αρέσει η εκμάθηση ξένων γλωσσών. Μεταφράζει εθελοντικά στο t-zine στηρίζοντας την τρανς κοινότητα.

Eldrik A

Eldrik A

O Eldrik είναι Queer – Trans, μέλος του ΣΥΔ, ειδικευμένος στον τομέα των οπτικών και γραφικών τεχνών. Αποφοίτησε από την Γραφιστική Αθηνών, παρακολούθησε σχολή σκηνοθεσίας κινηματογράφου και εξειδικεύτηκε στην επικοινωνία της εικόνας, ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές σπουδές του, στο Goldsmiths College, University of London. Παρακολούθησε το σεμινάριο Creative Activism της TGEU και έγινε μέλος της ομάδας “Center for Creative Activism”. Έχει υπάρξει εθελοντής στον ερυθρό σταυρό. Στο T-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά άρθρα. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε διάφορες προσωπικές εκθέσεις, και έχει δωρίσει έργα στο pride και στο Κέντρο ζωής (HIV Support Centre). Τα τελευταία χρόνια δημιουργεί projects, με κεντρικό θέμα τον επαναπροσδιορισμό της αντίληψης της κοινωνίας σε σχέση με το φύλο. Αυτή την περίοδο χτίζει μία πλατφόρμα ανοιχτής συμμετοχής για τους LGBTQI με σκοπό να δώσει, σε όποιον θέλει την ευκαιρία να συμμετέχει ενεργά, έχοντας την συνεργασία και την υποστήριξη εθελοντών καλλιτεχνών που ενδιαφέρονται για την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μέσω των τεχνών.

Ελένη Αναγνωστοπούλου

Ελένη Αναγνωστοπούλου

Η Ελένη Αναγνωστοπούλου πρόσφατα αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Την ενδιαφέρει ο τομέας της κοινωνικής ανθρωπολογίας και σχεδιάζει περαιτέρω σπουδές αλλά όχι στην Ελλάδα. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

Ευάγγελος Παπαδάκης

Ευάγγελος Παπαδάκης

Ο Ευάγγελος Παπαδάκης είναι κάτοχος MSc στις Πολιτικές Επιστήμες και Σπουδές Φύλου. Είναι ο ιδρυτής της ακτιβιστικής ομάδας Queerborg κι εργάζεται σε διεθνή ΜΚΟ στο Λονδίνο σε campaigning, research και fundraising projects. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

Φίλιππος Ἀγγελῆς

Φίλιππος Ἀγγελῆς

Ὁ Φίλιππος Ἀγγελῆς γεννήθηκε στὴν Ἀθήνα στὶς 28 Ἰουλίου τοῦ 1984. Ἔχει ἐκδώσει τρεῖς προσωπικὲς ποιητικὲς συλλογὲς καὶ ἔχει λάβει μέρος σὲ διάφορες λογοτεχνικὲς ὀργανώσεις. Ἠλεκτρονικὴ διεύθυνση ἐπικοινωνίας: ablaze.wizard@yahoo.gr

Ειρήνη Συνοδινού

Ειρήνη Συνοδινού

H Ειρήνη Συνοδινού γεννήθηκε το 1987 στην Πάτρα. Μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε Ιστορία στη Φιλοσοφική Σχολή και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αγαπά τη λογοτεχνία και την ποίηση. Προσπαθεί η αγάπη αυτή να μην την αποτρέπει απ' το να γράφει που και που τα δικά της. Ζει με τη μαμά της, τον αδελφό της, τον σύντροφό της, την κόρη τους, τις γάτες Πουπετί, Γκρίσομ και Ατζούγια, και τον σκύλο Όζι, σ’ ένα ευτυχώς ευρύχωρο διαμέρισμα στου Ζωγράφου. Αν της γράψετε στο ininou@gmail.com θα σας απαντήσει.

Ινώ Παναγιωτου

Ινώ Παναγιωτου

Ινώ Παναγιωτου

Κ. Μελικέρτης

Κ. Μελικέρτης

Ο Κ. Μελικέρτης ζει στην Αθήνα και είναι μέλος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), μη κυβερνητική οργάνωση εθελοντικού χαρακτήρα για τα δικαιώματα της τρανς κοινότητας. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστρικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταφράζει εθελοντικά για το διαδικτυακό περιοδικό T-zine.gr.

Κωνσταντίνος Κ

Κωνσταντίνος Κ

Ο Κωνσταντίνος Κ. είναι απόφοιτος Κοινωνιολογίας. Έφυγε για τα ξένα αναζητώντας κάτι διαφορετικό. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

Κωνσταντίνος Κουλαξής

Κωνσταντίνος Κουλαξής

Ο Κωνσταντίνος Κουλαξής είναι ακτιβιστής, δημοσιογράφος, υποψ. Διδάκτωρ στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές σπουδές, που ασχολείται χρόνια με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα κοινωνικά κινήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

Λιάνα Σκλια

Λιάνα Σκλια

Η Λιάνα Σκλια γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Σπούδασε κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο Κρήτης και μουσική στη Μαδριγάλειο Σχολή Κορίνθου. Το 2015 μετανάστευσε μαζί με το σύντροφο της στην Ολλανδία όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές με εξειδίκευση στη μετανάστευση. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά άρθρα και ειδήσεις στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

Μαντώ Φ

Μαντώ Φ

Η Μαντώ Φ. είναι πολιτικός επιστήμων, με ειδίκευση στην σύγχρονη πολιτική και κοινωνική θεωρία . Τα σημερινά ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην γραφή ως ανατρεπτική πολιτική σώματος και στην ποίηση ως αισθητική του εαυτού. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

Μαρίνα Νικολάου

Μαρίνα Νικολάου

Η Μαρίνα Νικολάου γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

Πάρβη Πάλμου

Πάρβη Πάλμου

H Πάρβη Πάλμου ξεκίνησε τις σπουδές της στην ψυχολογία στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος (Bachelor of Artsin Psychology). Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο University of Indianapolis όπου πήρε το πτυχίο Master in Clinical Psychology. Μετεκπαίδευση στη Θεραπεία Gestalt. Είναι τακτική συνεργάτης και αρθρογράφος σε διάφορες εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες. Είναι μέλος του ΣΥΔ και προσφέρει εθελοντική εργασία και ψυχολογική υποστήριξη συντονίζοντας ομάδες αυτογνωσίας στο Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών. Ασχολείται ιδιαίτερα με την LGBTQI συμβουλευτική και έρευνα.

Πέτρος Θεοδωρίδης

Πέτρος Θεοδωρίδης

Γεννήθηκε το 1989 οπότε και ξεκίνησε ένα διαρκές ταξίδι αυτοαμφισβήτησης που οδήγησε σε όμορφους προορισμούς. Χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα και εκφραστικά μέσα, άρχισε να αρθρογραφεί ενάντια στον αντισημιτισμό, το ρατσισμό, το σεξισμό και την ομοφοβία, παλεύοντας να υπερασπιστεί το σώμα και τη συνείδηση απέναντι σε κάθε λογής τεχνολογίες ελέγχου και καταστολής. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

Σοφία Γκαβαρδίνα

Σοφία Γκαβαρδίνα

Η Σοφία Γκαβαρδίνα είναι διεθνολόγος με ειδίκευση στην Άπω Ανατολή, και μέλος των Νέων Πρασίνων.

Σταύρη Μουρβάκη

Σταύρη Μουρβάκη

Η Σταύρη Μουρβάκη έχει μεγαλώσει στη Λευκωσία. Είναι απόφοιτος Διεθνολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο οποίο συνέχισε με σπουδές Διεθνούς Δικαίου και Διπλωματίας. Αυτό το διάστημα συντάσσει τη διπλωματική της εργασία με θέμα την έμφυλη βία και παρακολουθεί κύκλο μαθημάτων σχετικά με τη Βία στην Κοινωνία από το Emory University. Έχει παρακαθίσει σε σειρά σεμιναρίων στα πλαίσια του Erasmus+, όπως και Ψυχολογίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Λατρεύει τα ταξίδια, τη θάλασσα, το θέατρο και την όπερα. Μένει στο Νέο Φάληρο με τη μεγάλη της αγάπη. Μία πανέξυπνη σκυλίτσα, την Ιόλη.

Σταύρος Μπουφίδης

Σταύρος Μπουφίδης

Ο Σταύρος Μπουφίδης είναι ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής , εξειδικευθείς στις διαταραχές του ύπνου. Ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εθελοντής σε διάφορες ΜΚΟ, συλλογικότητες και κινήματα από το 1997. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής – εισηγητής και εκπαιδευτής σε συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες και συμπόσια για θέματα που αφορούν τον ψυχισμό και την μετατραυματική διαταραχή κοινωνικά αποκλεισμένων ομάδων, θυμάτων σεξουαλικής βίας και ενδοοικογενειακής βίας, θυμάτων εμπορίας ανθρώπων (trafficking), καθώς και με θέματα που αφορούν την LGBTQI+ κοινότητα, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του εθελοντικού κινήματος. Είναι τακτικός συνεργάτης και αρθρογράφος σε διάφορες εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες. Είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και Γραμματέας του Διαπολιτισμικού κλάδου της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας , και Γραμματέας Περιφέρειας Θεμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ) από το 2015 έως σήμερα. Έχει διατελέσει μέλος και Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων και άλλων μορφών κακομεταχείρισης- Θεσσαλονίκης, κατά τα έτη 2000 έως και 2007, καθώς και Ταμίας και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα –Ελλάδα, κατά τα έτη 2002-2005.

Τάκης Σπετσιώτης

Τάκης Σπετσιώτης

Ο Τάκης Σπετσιώτης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1954, και μεγάλωσε στην Ερμιόνη. Σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου και γύρισε τις ταινίες "Στην αναπαυτική μεριά" (1981), "Μετέωρο και Σκιά" (1985 - Α΄ Κρατικό Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, κυκλοφορεί και σε DVD από την MKS VIDEO στις ΗΠΑ), "Εις το φως της ημέρας" (1986) και "Κοράκια" (1991). Σκηνοθέτησε επίσης για το θέατρο το έργο "Ψυχολογία Συριανού συζύγου" του Εμμ. Ροΐδη, Θέατρο "Χυτήριο", 1999-2001. Παράλληλα με τη σκηνοθεσία ασχολείται με τη μελέτη της νεοελληνικής λογοτεχνίας και τη δοκιμιογραφία, γράφοντας διάφορες κριτικές μελέτες, μερικές από οποίες συγκέντρωσε και κυκλοφόρησε σε δυο τόμους, "Στον Κώστα Ταχτσή, αντί στεφάνου" ("Λογοτεχνικό χρονικό", 1996) και "Χαίρε Ναπολέων" (δοκίμιο για την τέχνη του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, εκδόσεις Άγρα, με έργα του Άγγελου Παπαδημητρίου, 1999). Συγγραφέας επίσης των: Γραμματικός σ' ένα παιδί του δρόμου, Άγρα 2009, Το άλλο κρεβάτι, Άγρα 2009, Τριανδρίες και Σία, Άγρα 2007, Ταχτσής - Δεν ντρέπομαι, Πολύχρωμος Πλανήτης 2006, Δελτίον ταυτότητος, Άγρα 2003 Στον Κώστα Ταχτσή αντί στεφάνου, Οδός Πανός 1996

Θάλεια Παπαδοπούλου

Θάλεια Παπαδοπούλου

Η Θάλεια Παπαδοπούλου είναι απόφοιτος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Ουαλίας Aberystwyth και κάτοχος Msc στον τομέα Critical Security Studies από το ίδιο Πανεπιστήμιο, ενώ ασχολείται ενεργά με το θέατρο από το 2011. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

Θωμάς Χαβαλές

Θωμάς Χαβαλές

Ο Θωμάς Χαβαλές είναι απόφοιτος ιδιωτικού ΙΕΚ στον τομέα της Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας. Εθελοντής στο Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

Τζένη Πατεράκη

Τζένη Πατεράκη

Η Τζένη Πατεράκη είναι τρανς γυναίκα και έχει σπουδάσει Αγγλική φιλολογία. Έχει συνεργαστεί ως εξωτερική συνεργάτης σε εγχώρια περιοδικά. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας. Χόμπι της η φωτογραφία.

Βασίλης Σωτηρόπουλος

Βασίλης Σωτηρόπουλος

O Βασίλης Σωτηρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και κάτοχος Μεταπτυχιακού στο Δημόσιο Δίκαιo. Ξεκινώντας το 2005 το πρώτο νομικό ιστολόγιο στην Ελλάδα, το e-lawyer, προσπάθησε να προκαλέσει διάλογο για την προστασία προσωπικών δεδομένων και τον σεβασμό των ατομικών ελευθεριών στο Διαδίκτυο. Αναζητά πάντα ιδέες θεσμικών καινοτομιών που φέρνουν τους πολίτες πιο κοντά στις συνταγματικές τους ελευθερίες. Με αυτό το σκεπτικό, το 2012 ήταν ο πρώτος εκλεγμένος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Αθηναίων. Mαζί με μια ομάδα εργαζομένων δημιούργησαν εξ αρχής αυτή τη δομή στην Αθήνα, για την άμεση επίλυση των διαφορών που έχουν οι πολίτες με τον Δήμο. Έχοντας εκλεγεί Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης για την Αττική, αποστολή του είναι να βελτιώσει τη σχέση των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες και να πετύχει την επίλυση των διαφορών μεταξύ τους, με τη διαδικασία της διαμεσολάβησης, χωρίς να χρειάζεται να προσφεύγουν στα δικαστήρια. Στο t-zine συμμετέχει σε εθελοντική βάση ή αναδημοσιεύονται άρθρα του από το e-lawyer, ως συνεισφορά στη καλή νομική γνώση θεμάτων που αφορούν τους LGBTQI+ ανθρώπους, και, ιδιαίτερα σε τρανς θέματα, αλλά και γενικότερα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Γιάγκος Κολιοπάνος

Γιάγκος Κολιοπάνος

Ο Γιάγκος Κολιοπάνος γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Είναι διδακτορικός φοιτητής κοινωνιολογίας στο πανεπιστήμιο Paris 10 Nanterre. Η διατριβή του έχει να κάνει με το δημόσιο λόγο των εργαζόμενων του σεξ στη Γαλλία, στη Βραζιλία και στην Ελλάδα.

Ζαχαρένια Καραθανάση

Ζαχαρένια Καραθανάση

Η Ζαχαρένια Καραθαναση είναι Νηπιαγωγός Ειδικής Αγωγής και κάτοχος Msc στις Σπουδές Φύλου από το Παν/μιο Αιγαίου. Ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Στο t-zine.gr μεταφράζει εθελοντικά, ειδήσεις και άρθρα, στηρίζοντας τον αγώνα της τρανς κοινότητας.

Το t-zine.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ