Αυτόν τον νεαρό, που ούρλιαζε ν’ αφήσουν ήσυχη την Britney Spears, τον θυμάστε;

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 | 23:44

T-zine.gr

LGBTQI News  

Ο κωμικός που κρυβόταν πίσω από το πιο viral ξέσπασμα στο διαδίκτυο έχει να πει κάποια πράγματα για τη ρητορική μίσους εναντίον των gay και αυτό που συμβαίνει τώρα στην Αμερική

Αυτόν τον νεαρό, που ούρλιαζε ν’ αφήσουν ήσυχη την Britney Spears, τον θυμάστε;


Είναι σίγουρο ότι θυμάστε τον Chris Crocker. Ίσως είναι ο πρώτος άνθρωπος που έγινε viral πριν από 10 χρόνια μ’ εκείνο το απίστευτο ξέσπασμά του υπέρ της (τότε καταταλαιπωρημένης από τα media και τη ζωή της) Britney Spears.

Πίσω από αυτό το αγόρι φυσικά κρυβόταν ο επαγγελματίας κωμικός Crocker και σήμερα μιλά ανοιχτά για το κύμα μίσους που δέχθηκε online. «Με χλεύαζαν για την θηλυπρέπειά μου. Τηλεοπτικές εκπομπές αναρωτιούνταν χωρίς καμία συναίσθηση του τι έκαναν, αν ήμουν αγόρι ή κορίτσι».

Ο Crocker σήμερα είναι ενεργό μέλος της LGBTQ κοινότητας. Σήμερα, είναι ο πιο επιδραστικός άνθρωπος της γενιάς του -με περισσότερα από 4 εκ. followers σε καθένα από τα social media που διαχειρίζεται- τα οποία συνήθως τα χρησιμοποιεί για να προβάλλει θέματα που έχουν να κάνουν με την gay κοινότητα και με όσα απασχολούν τους νεαρούς ομοφυλόφιλους.

«Για τον καθένα εκεί έξω που νιώθει και είναι διαφορετικός ένα μήνυμα: μην περιμένετε από την κοινωνία να σας χειροκροτήσει γι’ αυτό που είστε. Αποδεχθείτε εσείς τον εαυτό σας πρώτα».

Όσο για το βίντεο; Όλο αυτό το διαδικτυακό μπούλινγκ που δέχθηκε τότε ο νεαρός αποτέλεσε έμπνευση για όσους ήδη μάχονταν υπέρ της διαφορετικότητας. Μάλιστα, γιορτάζεται και σχετική επέτειος υπέρ της διαφορετικότητας σε σχετική καμπάνια υπό το hashtag #ProudToBe.

 


© T-zine.gr με πληροφορίες από LiFO