Now Reading
Ανοιχτή συζήτηση: Issues around migration and gender. Social Integration & rights of LGBTI migrants and refugees

Ανοιχτή συζήτηση: Issues around migration and gender. Social Integration & rights of LGBTI migrants and refugees

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 | 11:00

T-zine.gr

Εκδηλώσεις 

 

Ανοιχτή συζήτηση: Issues around migration and gender. Social Integration & rights of LGBTI migrants and refugees


Ανοιχτή συζήτηση στο πλαίσιο του Alien Project, με θέμα “Issues around migration and gender. Social Integration & rights of LGBTI migrants and refugees.”, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, στις 15:00 μμ, στο “INNOVATHENS – KOΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ“, της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, ενώ ομιλήτριες και ομιλητές θα είναι η Μαρίνα Γαλανού Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ) και Εμπειρογνώμονας του Συμβουλίου της Ευρώπης σε θέματα εγκλημάτων μίσους και νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου , η Πάρβη Πάλμου Ψυχοθεραπεύτρια, μέλος του ΣΥΔ και συντονίστρια της Ομάδας Ψυχολογικής Υποστήριξης, Επικοινωνίας και Αυτογνωσίας για τρανς ανθρώπους, η Μαργαρίτα Κοντομιχάλη Project Coordinator, LGBTI προσφύγων και μεταναστών από το Solidarity Now, η Σύλβια Κουρεντζή υπεύθυνη θεμάτων LGBTI προσφύγων και μεταναστών της PRAKSIS και Γ.Γ. του ΣΥΔ, η Laurent Laughlin δημοσιογράφος από το VICE και η Άννα Παπάζογλου συντονίστρια της Colour Youth Κοινότητα LGBTQI Νέων Αθήνας.

Δείτε Επίσης

Μπορείτε να δείτε εδώ την εκδήλωση σε Live Streaming

Στόχος του Alien Project: η δημιουργία μιαs open source, διαδικτυακής, πλατφόρμας που θα έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, τη διάχυση γνώσης και την ανάπτυξη θεμάτων που αφορούν και σε παρεμφερή κοινωνικά θέματα.

© T-zine.gr

Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Ουάου
0
Τέλειο
0
Δείτε τα σχόλια (0)

Αφήστε Ένα Σχόλιο

Η email διεύθυνση σας δεν θα δημοσιευθεί