Now Reading
Άνοιγμα αυλαίας για το φετινό Outview Film Festival

Άνοιγμα αυλαίας για το φετινό Outview Film Festival

Avatar photo

 

Ελλάδα: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 | 14:12

Εκδηλώσεις | LGBTQI News

 

Πέμπτη 11 Απριλίου στην Αίθουσα 1 της Ταινιοθήκης στις 21.00

Άνοιγμα αυλαίας για το φετινό Outview Film Festival

Αυλαία ανοίγει σήμερα στις 20.30μμ, το 12ο Outview Film Festival στην Αίθουσα 1 της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.

Τη φετινή Τελετή Έναρξης αλλά και την Τελετή Λήξης/Απονομής Βραβείων, θα παρουσιάσουν η Άννα Γούλα Βαρδινογιάννη και η I-tenya, ενώ τα βραβεία θα απονεμηθούν από γνωστούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες, παράγοντες της κινηματογραφικής σκηνής και φυσικά ακτιβιστές και ακτιβίστριες της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.


Άννα Γούλα Βαρδινογιάννη

Τραγουδίστρια και περφόρμερ, αποτελεί ένα cult ελληνικό είδωλο. Το πραγματικό της όνομα είναι Χαρά Κολαΐτη, και η Άννα Γούλα δεν είναι άλλη από την περσόνα που έχει δημιουργήσει με αφορμή ένα πρότζεκτ, κατά την διάρκεια των σπουδών της στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.

I-tenya

O Γιώργος Καλογερόπουλος. Γεννήθηκε το 1988 ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως σκηνοθέτης μουσικός τραγουδιστής και ηθοποιός , έχει ανεβάσει έργα σε δικά του κείμενα σε θέατρα της Αθήνας. Έχει συμμετοχές με μουσική και στίχους δισκογραφικά και στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης παράλληλα ασχολείται με το drag show με όχημα την περσονα του i-tenya.

 

 

 

© T-zine.gr 2018 | Για τις τελευταίες LGBTI ειδήσεις να επισκέπτεστε το T-zine.gr καθημερινά. Μπορείτε επίσης να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο Facebook και στο Twitter

 

© T-zine.gr

Δείτε Επίσης

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Ουάου
0
Τέλειο
0
Δείτε τα σχόλια (0)

Αφήστε Ένα Σχόλιο

Η email διεύθυνση σας δεν θα δημοσιευθεί