Now Reading
Δήλωση της Γραμματέως Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Θεσσαλονίκη όπου drag queens διάβασαν παραμύθι σε παιδιά.

Δήλωση της Γραμματέως Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Θεσσαλονίκη όπου drag queens διάβασαν παραμύθι σε παιδιά.

Σε δήλωσή της η Γραμματέας του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Άννα Παπαδοπούλου, μετά και το δελτίο τύπου του ΣΥΔ που κατήγγειλε τις ρατσιστικές και τρανσφοβικές θέσεις της Γ.Γ. Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνας Λάσπα (μπορείτε να δείτε περισσότερα —> εδώ), αλλά και τις επιθέσεις που δέχτηκε η εκπρόσωπος του κόμματος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, παίρνει δημόσια θέση για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και στηρίζει την Βάσια Μάδεση, που εκπροσώπησε το κόμμα στη δράση που συνδιοργάνωσαν οι οργανώσεις Thessaloniki Pride και Οικογένειες Ουράνιο Τόξο όπου drag queen διάβασαν παραμύθι σε παιδιά.

Οποιοδήποτε μέλος της παράταξης, σημειώνει η Γραμματέας του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τα όργανα του κόμματος είναι τα αρμόδια να κρίνουν τις πράξεις του.

Η Βάσια με τη θεσμική της ιδιότητα, εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, παρευρέθηκε χθες Παρασκευή στην εκδήλωση του Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης, όπου drag queens διάβασαν παραμύθια σε παιδιά.

Η Βάσια, πιστή στις αρχές της προοδευτικής παράταξης, συνεπής στον αγώνα για ισότητα και αποδοχή της διαφορετικότητας, εξέφρασε για ακόμα μια φορά τη διαχρονική στήριξη του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Είμαστε στο πλευρό της για την επίθεση που δέχεται από ακροδεξιά τρολ και φασίστες, που αναπαράγουν λόγο ρατσιστικό, ομοφοβικό και τρανσοφοβικό.

Οποιοδήποτε μέλος διαφωνεί με τη θέση της παράταξης, τα όργανα του κόμματος είναι τα αρμόδια να κρίνουν τις πράξεις του.

Άννα Παπαδοπούλου
Γραμματέας Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Νωρίτερα, είχε πάρει θέση και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Βήκας, καταδικάζοντας τον κακοποιητικό λόγο της Κατερίνας Λάσπα (μπορείτε να διαβάσετε τη δήλωσή του —> εδώ).

Δείτε Επίσης

 

 

© T-zine.gr

Ακολουθείστε την ιστοσελίδα στο facebook του t-zine.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Ουάου
0
Τέλειο
0
Δείτε τα σχόλια (0)

Αφήστε Ένα Σχόλιο

Η email διεύθυνση σας δεν θα δημοσιευθεί