Την 1η Μαΐου 2022, οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, οι φίλοι και οι σύμμαχοί τους θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν την Παγκόσμιας Ημέρας Οικογενειακής Ισότητας (IFED)
Γιορτή των Οικογενειών I.F.E.D
Την Κυριακή 1η Μαϊου, οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, μας καλούν όλες, όλους και όλα, στη “Γιορτή των Οικογενειών“. Αρχικά η εκδήλωση ήταν να λάβει χώρα όπως κάθε χρονιά στο Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνα, όμως λόγω του ότι στο Πάρκο θα πραγματοποιείται και άλλη εκδήλωση, η πολύχρωμη Γιορτή θα γίνει στις Αφίδνες στο σπίτι του GNTM.
Η ανακοίνωση:
“Καμιά φορά η ζωή μας κάνει κόλπα αλλά όπως λέγανε και οι παλιοί σοφοί «κάθε εμπόδιο για καλό».
Λοιπόν επειδή στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου Αθηναίων κάτι πήγε στραβά με το οργανόγραμμα και το ημερολόγιο με τις εκδηλώσεις σε συνδυασμό με τους χώρους που πραγματοποιούνται αυτές οι εκδηλώσεις βρεθήκαμε και εμείς και το This Is Athens City Festival -Athens Urban Picnic να έχουμε εκδήλωση 2 σε 1 την 1η Μάη στην Ακαδημία Πλάτωνα.
Να πούμε ότι από όλες τις πλευρές υπήρξε διάθεση να βρεθεί ένας τρόπος να συνυπάρξουμε και ότι απλώς το σύμπαν μας αντάμειψε για αυτή την «αναποδιά» με την δυνατότητα χρήσης ενός υπέροχου και φιλικού χώρου που μας τον παραχώρησε ένας υπέροχος φίλος των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο στις Αφίδνες δίπλα στον σταθμό του τρένου. Λοιπόν πάρτε καπέλο, γυαλιά πετσέτες και αντηλιακό, το καλαθάκι σας του πικ νικ και όλα τα σχετικά και ελάτε από τις 11:30π.μ. ως τις 6:00μ.μ. στο σπίτι του G.N.T.M. να περάσουμε μαζί την πρωτομαγιά και να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ισότητας των Οικογενειών 2022 (International Family Equality Day- I.F.E.D.2022)
Την 1η Μαΐου 2022, οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, οι φίλοι και οι σύμμαχοί τους θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν την Παγκόσμιας Ημέρας Οικογενειακής Ισότητας (IFED) – μια ημέρα ευαισθητοποίησης για τους ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς και τα παιδιά τους που προωθεί την οικογενειακή ισότητα και προάγει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σας περιμένουμε λοιπόν αφού ο covid μας δίνει επιτέλους την ευκαιρία να ανταμώσουμε και να ξεφαντώσουμε. Θα έχουμε ετοιμάσει παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά, συζητήσεις για τους μεγάλους, φαγητό για πικ νικ και θα κόψουμε και το παραδοσιακό πια rainbow cake Η φετινή Γιορτή των Οικογενειών έχει σαν κεντρικό σύνθημα ότι η οικογενειακή ισότητα είναι υπόθεση όλων των ανθρώπων, καλώντας όλους τους ανθρώπους να γιορτάσουν τη ετερότητα σε όλα τα χρώματα και τις μορφές της.
Τα ίσα δικαιώματα ωφελούν όλους τους ανθρώπους!”
Δείτε το Facebook event εδώ!
LGBTQI News | T-zine.gr | 29.04.2022
Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Το t-zine.gr είναι ηλεκτρονικό περιοδικό τρανς*, κυρίως, θεματολογίας, με σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, και πολιτικοποίηση σε ζητήματα έκφρασης, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου. Φιλοξενεί ειδησιογραφία, συνεντεύξεις, αρθρογραφία, θέματα ενημέρωσης και ιστορίας της τρανς* και ευρύτερα της LGBTQI+ κοινότητας, θέματα πολιτισμού, λάιφστάιλ και πολλά-πολλά ακόμη. Αποτελεί συνέχεια του trans.gr, φιλοδοξώντας να καλύψει ένα πολύ πιο ευρύ φάσμα ενημέρωσης της τρανς* κοινότητας.