Γκέι ζευγάρι Λονδρέζων καταγγέλει ομοφοβική επίθεση και ξυλοδαρμό στη Μύκονο

Ο Tristan και ο Vestal ισχυρίζονται πως δέχθηκαν την επίθεση έξω από ένα γκέι κλαμπ.
Ο Tristan και ο Vestal την πρώτη μέρα των διακοπών τους στη Μύκονο.
Ο Tristan και ο Vestal την πρώτη μέρα των διακοπών τους στη Μύκονο.

Ο Tristan και ο Vestal, ένα παντρεμένο ζευγάρι από το Λονδίνο καταγγέλουν πως κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Μύκονο δέχθηκαν άγρια επίθεση με ομοφοβικά κίνητρα.

Οι δύο άνδρες επέστρεφαν από ένα δημοφιλές γκέι μπαρ όταν δέχθηκαν επίθεση με κλοτσιές και γροθιές πισώπλατα και βρέθηκαν αναίσθητοι στο έδαφος. Σύμφωνα με τη βρετανική Evening Standard που ανέδειξε το θέμα, οι δύο άνδρες είπαν ότι στοχοποιήθηκαν επειδή είναι ομοφυλόφιλοι.

Γκέι ζευγάρι Λονδρέζων καταγγέλει ομοφοβική επίθεση και ξυλοδαρμό στη Μύκονο

Ο 42χρονος Tristan αναφέρει πως το τελευταίο πράγμα που θυμάται, είναι τον σύντροφό του να μιλά με κάποιον άγνωστο που τον έσπρωχνε στα κάγκελα και πως πριν πέσει και ο ίδιος αναίσθητος του φώναξε να φύγουν.

“Όταν ξύπνησα το κεφάλι μου ήταν χτυπημένο και έλειπαν δύο μπροστινά δόντια μου.Είχα στην αγκαλιά μου τον Vestal ο οποίος ήταν επίσης αναίσθητος και συνήλθε αργότερα στο νοσοκομείο.” αναφέρει ο 42χρονος.

ΓΚΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΛΟΝΔΡΕΖΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Η επίθεση έγινε στις 19 Ιουλίου και ακόμη φαίνεται πως δεν έχουν βρεθεί οι δράστες καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα το σημείο όπου έγινε η επίθεση δεν είχε τριγύρω κάμερες ασφαλείας. Τα σημάδια από τα χτυπήματα στα πρόσωπα των δύο αντρών είναι ακόμη εμφανή και οι φίλοι τους έχουν δημιουργήσει μια σελίδα στο GoFundMe προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να γίνουν οι επεμβάσεις στην οδοντοστοιχία τους.

 

Πηγή: Lifo.gr