Γνώριζε από 5 ετών πως είναι ομοφυλόφιλος και το αποκάλυψε στην οικογένειά του μετά από 90 χρόνια (βίντεο)

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017 | 23:32

Ο πολύ δημοφιλής Youtuber Davey Wavey, στο τελευταίο του βίντεο, μίλησε με τον 96χρονο Roman, που αποφάσισε να μοιραστεί δημοσίως την ιστορία του για το πώς στα 95 του χρόνια αποκάλυψε για πρώτη φορά στη ζωή του σε συγγενείς και φίλους ότι είναι ομοφυλόφιλος και πως αυτό το γνωρίζει από τότε που ήταν μικρό παιδάκι.

Γνώριζε από 5 ετών πως είναι ομοφυλόφιλος και το αποκάλυψε στην οικογένειά του μετά από 90 χρόνια (βίντεο).

 

Σύμφωνα με τον Roman, που είναι παντρεμένος τα τελευταία 67 χρόνια κι έχει δύο παιδιά, πέντε εγγόνια κι ένα δισέγγονο, πριν έναν χρόνο ένιωσε επιτέλους έτοιμος να φανερώσει στον κόσμο αυτό το κομμάτι του εαυτού του που γνωρίζει από τότε που ήταν μόλις 5 ετών: την σεξουαλικότητά του.

«Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που θέλω ο κόσμος να μάθει. Γεννήθηκα και υπήρξα ομοφυλόφιλος όλη μου τη ζωή. Τους είπα [σ.σ. στην οικογένεια] ολόκληρη την τραγωδία της ζωής μου και μετά κατάλαβαν τι μου συνέβη. Το να πεις «Γεια, είμαι γκέι», αυτό είναι απλώς γελοίο. Τι, πότε, πώς; Φαντάσου 90 χρόνια να είσαι στη ντουλάπα», λέει μπροστά στην κάμερα ο 96χρονος.

Ο Wavey τον ρώτησε πώς φαντάζεται τη ζωή του από εδώ και πέρα και αν θα ήθελε έναν σύντροφο και ο Roman γελώντας και με φανερή συστολή του απάντησε: «Ναι!». Όσο για το ποιος είναι ο τύπος του, απαντά πως δεν τον ενδιαφέρει η ομορφιά αλλά κοιτάζει την καρδιά του άλλου.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Δεν έχω ανάγκη από σωματική επαφή. Αλλά θέλω να κοιμηθώ και να έχω κάποιον κοντά μου. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να είμαι σίγουρος πως κάποιος νοιάζεται για μένα. Αυτό είναι όλο», λέει ο Roman. Ωστόσο παραδέχεται πως δεν τρέφει και πολλές ελπίδες να συμβεί αυτό. «Για μένα είναι δύσκολο να βρω κάποιον; Είμαι πολύ μεγάλος…Ποιος χρειάζεται ένα γέρικο σκουπίδι;», λέει.

Ο 96χρονος, στο τέλος της συνέντευξης ρωτά τον Wavey τι γνώμη έχει για εκείνον και το ότι αποφάσισε να βγει από την ντουλάπα σε αυτή την ηλικία. «Πιστεύω πως ποτέ δεν είναι αργά να δείξεις τον πραγματικό εαυτό σου. Είτε είναι στα 20 είτε στα 95 σου. Είμαι περήφανος για σένα», του λέει ο νεαρός Youtuber. «Κι εγώ είμαι περήφανος», απαντά ο Roman.

Πηγή: topnews.gr