Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 | 14:05

LGBTQI News | T-zine.gr

 

Ως πανσέξουαλ αυτοπροσδιορίστηκε η Μπέλα Θορν σε πρόσφατη συνέντευξή της

H Μπέλα Θορν έκανε come out ως πανσέξουαλ

H Μπέλα Θορν έκανε come out ως πανσέξουαλ

Ως πανσέξουαλ αυτοπροσδιορίστηκε η Μπέλα Θορν κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην αμερικανική τηλεόραση.

Η Μπέλα Θορν, που παλαιότερα είχε δηλώσει ότι είναι αμφισεξουαλική, δήλωσε πως είναι πανσέξουαλ στην εκπομπή Good Morning America όπου παραχώρησε συνέντευξη στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ποιητικής συλλογής Life of a Wannabe Mogul. «Κάνεις αυτό που σου αρέσει», είπε η 21χρονη ηθοποιός. «Βασικά είμαι πανσέξουαλ και δεν το ήξερα», είπε η Θορν. «Κάποιος μου εξήγησε αναλυτικά τι είναι αυτό», είπε.

«Σου αρέσουν οι υπάρξεις. Σου αρέσει αυτό που σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να είναι κορίτσι ή αγόρι, εκείνος ή εκείνη, ή αυτοί, ετούτο ή το άλλο. Σου αρέσει η προσωπικότητα. Σου αρέσει ο άνθρωπος», τόνισε χαρακτηριστικά. «Δεν έχει σημασία τι είναι. Κορίτσι, αγόρι, εκείνος, εκείνη, αυτό, εκείνο. Στην ουσία σου αρέσει μια προσωπικότητα, ένα πλάσμα», διευκρίνισε.

Η Μπέλα Θορν αυτή την περίοδο διατηρεί σχέση από απόσταση με τον Ιταλό τραγουδιστή Μπέντζαμιν Μάσκολο και τον περασμένο μήνα κοινοποίησε φωτογραφίες τους από ταξίδι που έκαναν στη Σικελία. «Είμαι πολύ χαρούμενη μαζί σου», έγραψε στις αναρτήσεις της η Θορν. Η Θορν θεάθηκε για πρώτη φορά στο πλευρό του Μάσκολο τον Απρίλιο, λίγε μέρες μετά τον χωρισμό της με τον Μοντ Σαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’m very happy w you 💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BELLA (@bellathorne) στις

Στη συνέντευξη η Μπέλα Θορν αναφέρεται στη δυσλεξία από την οποία πάσχει, την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το Instagram είναι η χειρότερη μάσκα του εαυτού μας, την κατάθλιψη και την κακοποίηση, την καλλιτεχνική δημιουργία και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Με πληροφορίες από People

 

 

 

 

 

© T-zine.gr 2018 | Για τις τελευταίες LGBTI ειδήσεις να επισκέπτεστε το T-zine.gr καθημερινά. Μπορείτε επίσης να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο Facebook και στο Twitter

 
© T-zine.gr με πληροφορίες από  LiFO