Η πρώην παίκτρια του MasterChef 5, Μαρία Λαζαρίδου απάντησε σε ερωτήσεις διαδικτυακών της ακολούθων στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης (5 Μαϊου) και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, κάνοντας coming out ως bi.
“Πρώτη φορά το είπα στους γονείς μου 15 χρονών. Δε ξέρω αν με πίστεψαν ή όχι”, είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του MasterChef 5, Μαρία Λαζαρίδου.

Η δυναμική Θεσσαλονικιά μπήκε στο MasterChef 5 με στόχο την κορυφή, ενώ από την αρχή του παιχνιδιού είχε τονίσει πως δεν της αρέσει να την αμφισβητούν. Στον διαγωνισμό μπήκε για να διαγράψει την κρίση ανασφάλειας, που ένιωσε την προηγούμενη φορά, που δήλωσε συμμετοχή.
Η αποτυχημένη της προσπάθεια στις audition, δίχως να βγάλει καν πιάτο μπροστά στους τρεις chef, την έκανε να πεισμώσει ακόμα περισσότερο, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς αποχώρησε αρκετά νωρίς.
Σχετικά με το πρόσφατο δημόσιο coming out της, η ίδια δήλωσε: “Εγώ νομίζω το πρώτη φορά το είπα στους γονείς μου 15 χρονών. Δε ξέρω αν με πίστεψαν ή όχι“, ενώ σε άλλη ερώτηση follower απάντησε πως της αρέσουν τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες.
LGBTQI News | T-zine.gr | 09.05.2021
© T-zine.gr με πληροφορίες από news247
Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Το t-zine.gr είναι ηλεκτρονικό περιοδικό τρανς*, κυρίως, θεματολογίας, με σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, και πολιτικοποίηση σε ζητήματα έκφρασης, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου. Φιλοξενεί ειδησιογραφία, συνεντεύξεις, αρθρογραφία, θέματα ενημέρωσης και ιστορίας της τρανς* και ευρύτερα της LGBTQI+ κοινότητας, θέματα πολιτισμού, λάιφστάιλ και πολλά-πολλά ακόμη. Αποτελεί συνέχεια του trans.gr, φιλοδοξώντας να καλύψει ένα πολύ πιο ευρύ φάσμα ενημέρωσης της τρανς* κοινότητας.