Ηνωμένο Βασίλειο: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 | 16:05

LGBTQI News |T-zine.gr

Για τη βίαιη ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε τον περασμένο μήνα μίλησε ένας γκέι άνδρας απ’ τη Μ. Βρετανία..

“Με κατηγόρησε ότι τον φλέρταρα και με χτύπησε στο πρόσωπο”

Ο Ryan Kelly

Ο – 26 ετών – Ryan Kelly περπατούσε προς το σπίτι μετά από μια νυχτερινή έξοδο όταν ένας άγνωστος του επιτέθηκε.

“Το τηλέφωνό μου δεν είχε μπαταρία και προσπαθούσα να βρω έναν τηλεφωνικό θαλαμο”, εξήγησε σε συνέντευξή του.

“Περίπου στις 3 π.μ. συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο που με κατηγόρησε ότι φλέρταρα μαζί του. Απλώς γέλασα, αλλά στη συνέχεια άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός. Με αποκάλεσε αδερφή και με χτύπησε στο πρόσωπο.”

Ο Kelly δήλωσε πως ο δράστης ήταν νηφάλιος. Μετά – κι αφού κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας – βρήκε έναν οδηγό ταξί και του ζήτησε να καλέσει την αστυνομία.

Διαβάστε: Ηνωμένο Βασίλειο: Σύμφωνα με τις καταγραφές της αστυνομίας τα εγκλήματα μίσους κατά των τρανς ανθρώπων αυξήθηκαν στο 81%

“Η ομοφοβία εξακολουθεί να υπάρχει εκεί έξω. Το να είσαι γκέι δεν είναι επιλογή “, πρόσθεσε.

Ο Kelly ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά δήλωσε ότι από τότε έχει παραιτηθεί από την καταγγελία. Η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων καθιστά αδύνατη τη δημιουργία μιας υπόθεσης εναντίον του δράστη.

Τα στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου το περασμένο έτος αποκάλυψαν ότι τα εγκλήματα μίσους βρίσκονται σε άνοδο.

Δείτε επίσης

Διαβάστε: Στη δημοσιότητα βίντεο από την ομοφοβική επίθεση σε ζευγάρι λεσβιών σε λεωφορείο του Λονδίνου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαβάστε: Η μυστική ζωή των γκέι αγροτών (vid)

 

© T-zine.gr 2018 | Για τις τελευταίες LGBTI ειδήσεις να επισκέπτεστε το T-zine.gr καθημερινά. Μπορείτε επίσης να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο Facebook και στο Twitter

 

© T-zine.gr με πληροφορίες από avmag.gr