Μια τρανς γυναίκα πεθαίνει μετά από θανάσιμο τραυματισμό στο λαιμό.

Βραζιλία: Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 | 16:56

 

Προσοχή: ακολουθούν ιδιαίτερα συγκλονιστικές εικόνες από τον φόνο της 40χρονης γυναίκας.
Μετάφραση για το T-zine.grΔημήτρης Κυριακού

Μια τρανς γυναίκα πεθαίνει μετά από θανάσιμο τραυματισμό στο λαιμό.

Στη Βραζιλία, μια τρανς γυναίκα φεύγοντας από το σπίτι του φίλου της, στο δρόμο για το σπίτι της, έπεσε θύμα ληστείας και μαχαιρώθηκε στο λαιμό.

Η Βίλκα ήταν μια 40χρονη τρανς γυναίκα από το Λοτεαμέντο Λουίζ Γκονζάγκα, ένα προάστιο της Βιτορία ντε Σάντο Αντιάο της νότιας πολιτείας του Περναμπούκο.

Δολοφονήθηκε άγρια την Κυριακή (26 Μαρτίου), ενώ πήγαινε σπίτι της μετά από επίσκεψη στο σπίτι ενός φίλου της.

Η Βίλκα δολοφονήθηκε από τρία ξεχωριστά θανάσιμα τραύματα, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ – ένα στο λαιμό, ένα στην πλάτη και ένα στην κοιλιά.

Στις φωτογραφίες, που μια φίλη της πόσταρε στο Facebook, φαίνεται η Βίλκα νεκρή μέσα σε λίμνη από το αίμα της.

Το αίμα της ήταν παντού στο πρόσωπο και τα χέρια της, και τα μαλλιά της μπλεγμένα γεμάτα αίμα επίσης. Η μαχαιριά στην κοιλιά είναι αρκετά εμφανής εκεί που σηκώνεται το μπλουζάκι της.

Η αστυνομία δεν διέρρευσε πληροφορίες σχετικές με τον δολοφόνο ή με τα κίνητρα της δολοφονίας. Το 17ο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ερευνά την υπόθεση και το άψυχο κορμί της Βίλκα μεταφέρθηκε στο Εργαστήριο Σήμανσης στο Ρεσίφε.

Όμως, στο Facebook, μια φίλη του θύματος, η Έμιλυ Μέυναρντ, είπε ότι η Βίλκα δολοφονήθηκε λόγω της ομοιότητας της με μια άλλη τρανς. Σύμφωνα με την Μέυναρντ, ήταν στο σπίτι της μετά από την επίσκεψη που πραγματοποίησε σε ένα φίλο της, όταν κάποιος προσπάθησε να την ληστέψει, όπου όταν κατάλαβε ότι η Βίλκα ήταν τρανς γυναίκα, την δολοφόνησε.

«Όπου κι αν είσαι, αναπαύσου» είπε. «Πλέον είσαι ελεύθερη από τους φονιάδες σου πάνω στη γη». Μοιράστηκε επίσης τις βίαιες φωτογραφίες με το αιματοβαμμένο κορμί της Βϊλκα.

Οι φωτογραφίες είναι ιδιαιτέρα συγκλονιστικές.

Κάτω από την ανάρτηση της Μέυναρντ, φίλοι έχουν μοιραστεί συγκινητικές μνείες στην Βίλκα και φωτογραφίες της, για να τη θυμούνται.

© T-zine.gr με πληροφορίες από gaystarnews.com