Ο Άντριου Γκάρφιλντ δεν λέει όχι σε μια ομοφυλοφιλική εμπειρία

Ο Άντριου Γκάρφιλντ δεν λέει όχι σε μια ομοφυλοφιλική εμπειρία

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 | 22:53

T-zine.gr | LGBTQI News

Ο Άντριου Γκάρφιλντ απέδειξε για άλλη μια φορά το πόσο ανοιχτόμυαλος είναι όταν αναφέρεται στην σεξουαλικότητά του.

Ο Άντριου Γκάρφιλντ δεν λέει όχι σε μια ομοφυλοφιλική εμπειρία

Ο Άντριου Γκάρφιλντ δεν λέει όχι σε μια ομοφυλοφιλική εμπειρία

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άντριου Γκάρφιλντ μιλά τόσο ανοιχτά για την σεξουαλικότητα του. Παλιότερα είχε δηλώσει πως δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει τον Spider-Man ως γκέι σούπερ ήρωα, ενώ πολλές φορές έχει κάνει drag περφόρμανς.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο γκέι περιοδικό Out, λίγες μέρες την μεγάλη πρεμιέρα του «Angels in America» στο Μπρόντγουεϊ, ο ηθοποιός μίλησε για την σεξουαλικότητά του και δεν έκρυψε πως δεν θα είχε πρόβλημα να έχει στο μέλλον και μια ομοφυλοφιλική εμπειρία.

Δείτε ακόμα: O Αντριου Γκάρφιλντ in drag για χάρη των Arcade Fire

Από την θεατρική παράσταση «Angels in America».

«Μέχρι τώρα με τραβούν σεξουαλικά οι γυναίκες», είπε στην συνέντευξή του. «Η στάση μου απέναντι στην ζωή, είναι πως πάντα να προσπαθώ να αφήνομαι στο μυστήριο του να μην έχω τον έλεγχο των καταστάσεων. Νομίζω πως αρκετοί άνθρωποι προσπαθούμε εγγενώς να ελέγξουμε τις εμπειρίες μας, και να τις διαχειριστούμε, βάζοντας τοίχο γύρω από το τι και ποιοι είμαστε. Θέλω να γνωρίσω όσο το δυνατόν περισσότερο αυτόν τον κήπο των απολαύσεων πριν πεθάνω – είμαι ανοιχτός σε ό,τι παρορμήσεις προκύψουν μέσα μου ανά πάσα στιγμή».

Παρόλο που δείχνει το πόσο ανοιχτόμυαλος είναι όσο αφορά την σεξουαλικότητά του, ο Άντριου Γκάρφιλντ διευκρίνισε πως χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως στρέιτ. «Αν έπρεπε να βάλω μια ταμπέλα, θα έλεγα πως είμαι στρέιτ. Η πιο τρομακτική μου σκέψη για κάποιον που χαρακτηρίζει τον εαυτό του έτσι και παίζει αυτόν τον σημαντικό ρόλο [στο «Angels in America», είναι “μου επιτρέπεται να το κάνω αυτό;”»

 

© T-zine.gr με πληροφορίες από flix.gr