ΗΠΑ: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 | 21:58

 LGBTQI News | T-zine.gr 

Έγινε γνωστός μέσα από τους γκέι ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές «Glee» και «The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story»

Ο Ντάρεν Κρις ανακοίνωσε πως δεν θα υποδυθεί ξανά γκέι χαρακτήρα

Ο Ντάρεν Κρις ανακοίνωσε πως δεν θα υποδυθεί ξανά γκέι χαρακτήρα

Ο Ντάρεν Κρις δήλωσε πως δεν θέλει να είναι «ένας στρέιτ άντρας που παίρνει τον ρόλο ενός γκέι», ανακοινώνοντας ότι δεν σκοπεύει να υποδυθεί άλλη φορά ρόλο ομοφυλόφιλου.

Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από ρόλους ομοφυλόφιλων χαρακτήρων, μεταξύ των οποίων του Μπλέιν Άντερσον στην τηλεοπτική σειρά «Glee» και του Άντριου Κανάναν στη μίνι σειρά «The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story», είπε σε συνέντευξή του ότι ποτέ δεν πρόκειται να παίξει ομοφυλόφιλο χαρακτήρα.

Αν και όπως είπε οι ρόλοι που υποδύθηκε ήταν «θαυμάσιοι» θα απομακρυνθεί από αυτούς ώστε στο μέλλον ρόλους ομοφυλόφιλων να αναλαμβάνουν ηθοποιοί από την LGBTQ κοινότητα.

Όπως είπε το να υποδύεται ένας ηθοποιός αυτούς τους χαρακτήρες είναι μία θαυμάσια δραματική εμπειρία, καθώς έχει να κάνει με συναρπαστικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι οδηγήθηκε στην απόφασή του αυτή εξαιτίας των πρόσφατων αντιπαραθέσεων για το ποιος θα πρέπει να υποδύεται τους ομοφυλόφιλους χαρακτήρες, κάτι το οποίο τον έκανε να αισθάνεται άβολα και το οποίο το χαρακτήρισε «ατυχές».

Όλα ξεκίνησαν από την αρνητική κριτική που δέχτηκε η Σκάρλετ Τζοχάνσον όταν ανέλαβε τον ρόλο της τρανς Dante «Tex» Gill στη νέα ταινία «Rub και Tug», κριτικές που την ανάγκασαν να αποσυρθεί από την ταινία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

© T-zine.gr 2018 | Για τις τελευταίες LGBTI ειδήσεις να επισκέπτεστε το T-zine.gr καθημερινά. Μπορείτε επίσης να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο Facebook και στο Twitter

 

© T-zine.gr  με πληροφορίες από LiFO