Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για τη δολοφονία τρανς γυναίκας.

ΗΠΑ: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 | 08:30

T-zine.gr

Trans News

Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για τη δολοφονία τρανς γυναίκας.

Μνήμες Σάρλοτσβιλ ξύπνησαν στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ, όταν ένας οδηγός έπεσε πάνω σε πεζούς κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για τη δολοφονία τρανς γυναίκας από την αστυνομία. Τρεις διαδηλωτές τραυματίστηκαν, ενώ ο οδηγός συνελήφθη.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι Αρχές, ο οδηγός συνελήφθη λίγα μέτρα πιο μακριά από το περιστατικό, καθώς επιχείρησε να διαφύγει.

Οι τραυματίες συμμετείχαν σε μια πορεία διαμαρτυρίας και μνήμης για την Kiwi Herring, μία μαύρη τρανς γυναίκα, η οποία δολοφονήθηκε από αστυνομικούς την Τρίτη. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η τρανς γυναίκα επιτέθηκε σε αστυνομικούς με μαχαίρι.

Ο οδηγός του οχήματος, όταν βρέθηκε μπροστά στη διαδήλωση άρχισε να κορνάρει και προσπάθησε να περάσει από το πλήθος. Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν πάνω από το αυτοκίνητό του, όταν εκείνος γκάζωσε και παρέσυρε ανθρώπους τραυματίζοντας τρεις.

 

Το περιστατικό σημειώνεται λίγες ημέρες μετά τα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ, όπου ακροδεξιός έπεσε πάνω σε αντιφασίστες σκοτώνοντας μία γυναίκα και τραυματίζοντας αρκετούς. Το επεισόδιο προκάλεσε σάλο εντός και εκτός ΗΠΑ, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ έριξε λάδι στη φωτιά.

© T-zine.gr με πληροφορίες από efsyn.gr και Gay Star News