Πακιστάν: Αφίσες που ζητούν τον αποκεφαλισμό τρανς ανθρώπων εμφανίστηκαν στο Καράτσι.

Αμφιλεγόμενες αφίσες που υποστηρίζουν τον αποκεφαλισμό τρανς ατόμων έχουν τοποθετηθεί διάσπαρτα σε εμπορικές περιοχές στην οικονομική πρωτεύουσα του Πακιστάν, Καράτσι.

pakistan-afises-pou-zitoun-ton-apokefalismo-trans-anthropon-emfanistikan-sto-karatsi
Οι αφίσες, τοποθετημένες εντός και γύρω από περιοχές με εμπορικά κέντρα, αναδεικνύουν τον καλπάζοντα εξτρεμισμό και την έλλειψη ανοχής στην προκείμενη χώρα προκαλώντας άγχος και φόβο στην τρανς κοινότητα που συχνάζει στην περιοχή ζητώντας δωρεές για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ένας ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας δήλωσε ότι έχουν σημάνει κατάσταση επιφυλακής για εκείνους που βρίσκονται πίσω από την καμπάνια. “Είμαστε σε κατάσταση επιφυλακής και όλα τα τρανς άτομα μπορούν να έρθουν και να καταθέσουν τα παράπονα τους, καθώς οι εν λόγω αφίσες βάζουν τις ζωές τους σε κίνδυνο.”, είπε.

Ένας φύλακας ασφαλείας σε εμπορικό κέντρο είπε ότι ο αριθμός των τρανς ατόμων έχει μειωθεί σημαντικά αφότου η περιοχή αφισοκολλήθηκε.

Άλλος ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε ότι οι αφίσες ενδέχεται να έχουν τοποθετηθεί από καταστηματάρχες που θεωρούν ότι τα τρανς άτομα επηρεάζουν τις επιχειρήσεις τους.

Ένας καταστηματάρχης υποστήριξε τις αφίσες, λέγοντας ότι τα τρανς άτομα είναι στην πραγματικότητα άνδρες που μεταμφιέζονται σε γυναίκες. “Αγγίζουν γυναίκες, κρατάνε τα χέρια τους κι ικετεύουν για χρήματα, κάτι που δε θα έπρεπε να επιτρέπεται.”, δήλωσε.

Μετάφραση για το T-zine.gr
Ευάγγελος Παπαδάκης

© T-zine.gr με πληροφορίες από Decca Chronicle.