Now Reading
Στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ο Νάσος Ηλιόπουλος- Παραποίησαν φωτογραφία του

Στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ο Νάσος Ηλιόπουλος- Παραποίησαν φωτογραφία του

https://www.facebook.com/iliopoulosnasos/posts/2697164990563839

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020 | 21:01

LGBTQI News|T-zine.gr

Στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ο Νάσος Ηλιόπουλος για παραποιημένη φωτογραφία του με τη σημαία του ουράνιου τόξου

Στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ο Νάσος Ηλιόπουλος- Παραποίησαν φωτογραφία του

Στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας βρέθηκε σήμερα ο Νάσος Ηλιόπουλος, μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όταν άγνωστοι παραποίησαν παλαιότερη φωτογραφία του.

Στην φωτογραφία, ο Νάσος Ηλιόπουλος κρατούσε τη σημαία του ουράνιου τόξου τιμώντας τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Στην παραποιημένη εκδοχή της, η σημαία είχε γραμμένη πάνω της τη φράση «της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα παρδαλό».

Σύμφωνα με ανάρτησή του θα ακολουθήσει τη νομική οδό και προειδοποιεί μάλιστα τους υπεύθυνους ότι θα χρειαστούν «καλό δικηγόρο», υπογραμμίζοντας ότι η πατρίδα που θα χτίσουμε θα είναι μια πατρίδα που θα στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη.

Στην ανάρτηση ξεκαθαρίζεται ότι τα χρήματα που θα λάβει ως αποζημίωση θα δοθούν στην διοργάνωση του Athens Pride ενώ στρέφεται και κατά της ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ η οποία αναπαρήγαγε την παραποιημένη φωτογραφία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νάσου Ηλιόπουλου

Η αλληλεγγύη θα νικήσει το μίσος και τον φόβο

Τις τελευταίες μέρες διακινείται μια παραποιημένη φωτογραφία μου από διάφορους ακροδεξιούς και φασιστικές σελίδες.

Χρησιμοποιούν μια παλαιότερη φωτογραφία -που είχα αναρτήσει ως δήλωση υποστήριξης του Check Point της Αθήνας το οποίο είχε δεχτεί εμπρηστική επίθεση- και έχουν προσθέσει ένα μήνυμα που ψευδώς εμφανίζεται ως δική μου τοποθέτηση.

Για αυτό τον λόγο βρέθηκα σήμερα στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για να προχωρήσω όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν το δηλητήριο του ρατσισμού, συκοφαντούν και εκτοξεύουν κατάρες έχω να πω τα εξής:

1. Θα χρειαστείτε καλό δικηγόρο.

2. Τα χρήματα που θα σας στοιχίσει αυτή η ιστορία να γνωρίζετε ότι θα πάνε σε καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, θα έχετε την τιμή να ενισχύσετε οικονομικά τη διοργάνωση του Athens Pride.

3. Η αλληλεγγύη θα νικήσει το μίσος και το σκοτάδι. Η πατρίδα που θα χτίσουμε θα είναι μια πατρίδα που θα στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και δεν θα χωρίζει τους ανθρώπους με βάση τα δικά σας αρρωστημένα κριτήρια. Αυτή είναι η δική μας Ελλάδα και την χωρίζει άβυσσος από τον δικό σας βούρκο.

Τέλος, δημοσιεύω ξανά την φωτογραφία που τόσο σας ενόχλησε, απλά και μόνο, για να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταφέρετε να μας τρομάξετε.

ΥΓ. Δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι η συγκεκριμένη ψεύτικη φωτογραφία έφτασε να αναπαραχθεί και από την επίσημη σελίδα της ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ. Άλλη μία υπενθύμιση του βούρκου και των λούμπεν ακροδεξιών που συνυπάρχουν στην μεγάλη φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός ότι η ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ μόλις κατάλαβε τι έκανε έτρεξε να κατεβάσει την ανάρτηση, δεν αλλάζει σε τίποτα την ουσία της υπόθεσης. Αναμένω την δημόσια συγγνώμη.

Δείτε επίσης

Διαβάστε: ΣΥΔ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «Συνάντηση εκπροσώπων του ΣΥΔ με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κύριο Κώστα Μπακογιάννη».

Διαβάστε: Athens Pride: «Παρακολουθούμε στενά τις τοπικές και παγκόσμιες εξελίξεις»

Διαβάστε: Αναβάλλεται το EuroPride 2020 στη Θεσσαλονίκη λόγω εξάπλωσης του κορονοϊού

Δείτε Επίσης

© T-zine.gr 2018 | Για τις τελευταίες LGBTI ειδήσεις να επισκέπτεστε το T-zine.gr καθημερινά. Μπορείτε επίσης να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο Facebook και στο Twitter

© T-zine.gr με πληροφορίες από Lifo

Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Ουάου
0
Τέλειο
0
Δείτε τα σχόλια (0)

Αφήστε Ένα Σχόλιο

Η email διεύθυνση σας δεν θα δημοσιευθεί