Ταϋλάνδη: «Δολοφονία τρανς γυναίκας, το πτώμα βρέθηκε κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι δωματίου ξενοδοχείου».

Μετάφραση για το T-zine.gr
Θωμάς Χαβαλές.


Ταϋλάνδη: «Δολοφονία τρανς γυναίκας, το πτώμα βρέθηκε κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι δωματίου ξενοδοχείου».

Ένα ζευγάρι είχε περάσει την νύχτα στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου, δίχως να γνωρίζουν ότι κοιμόντουσαν πάνω από ένα νεκρό σώμα.

Ταϋλάνδη: «Δολοφονία τρανς γυναίκας, το πτώμα βρέθηκε κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι δωματίου ξενοδοχείου».

Η σωρός της βρέθηκε το Σάββατο το πρωί. Το ξενοδοχείο ειδοποίησε την αστυνομία όταν μέλος προσωπικού πρόσεξε μια πολύ άσχημη μυρωδιά προερχόμενη από το δωμάτιο.

«Η καθαρίστρια του ξενοδοχείου ήρθε αντιμέτωπη με μια πολύ δυνατή μυρωδιά και προσπάθησε να βρει την πηγή. Τότε το προσωπικό του ξενοδοχείου ερεύνησε το δωμάτιο και βρήκαν το πτώμα κάτω από το στρώμα», είπε η αρχηγός αστυνομίας της Πατάγια στο BBC. Δύο φιλοξενούμενοι είχαν μείνει στο ίδιο δωμάτιο όμως έφυγαν νωρίτερα το πρωί, προφανώς χωρίς να γνωρίζουν ότι κοιμόντουσαν πάνω από ένα νεκρό σώμα κατά την διαμονή τους.

(Photo by Chaiyot Pupattanapong)
(Photo by Chaiyot Pupattanapong)

Δύο έφηβοι, ηλικίας 14 και 17 χρονών, συνελήφθησαν την Κυριακή με την κατηγορία της δολοφονίας της Amphon. Μετά από ερωτήσεις από τους ανακριτές, οι δύο έφηβοι ομολόγησαν το έγκλημα. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα Bangkok Post, ο δεκαεφτάχρονος ομολόγησε πως σκότωσε την Amphon με την βοήθεια του δεκατετράχρονου και ισχυρίζεται ότι συνέβη επειδή η Amphon ζήτησε να κάνει σεξ μαζί της.

Ο δεκαεφτάχρονος και η Amphon γνωριζόντουσαν μεταξύ τους μέσω Facebook. Η Amphon, που εργαζόταν σε μπυραρία στην Πατάγια, του ζήτησε να επισκεφτεί την πόλη για εύρεση εργασίας. Ο έφηβος τότε ζήτησε από τον φίλο του να τον συνοδεύσει στο ταξίδι. Στις 16 Αυγούστου, η Amphon νοίκιασε δωμάτιο στο ξενοδοχείο για χάρη των εφήβων, περνώντας μαζί τους τα πρώτα βράδια ενώ τους αγόραζε ακόμη φαγητό.

Ο μεγαλύτερος έφηβος ισχυρίζεται ότι πίστευε πως η Amphon ήθελε ειλικρινά να του βρει δουλειά δίχως όρο. Όμως το βράδυ της Πέμπτης, τον ρώτησε αν θα μπορούσε να κάνει σεξ μαζί της, ισχυρίζεται ο 17χρονος. Εκείνος όμως, κατά τα λεγόμενά του, αρνήθηκε, πράγμα που, σύμφωνα πάλι με τους ισχυρισμούς του, την εξόργισε. Οι δυό τους άρχισαν ξαφνικά την λογομαχία που κλιμακώθηκε σε καβγά.

(Photos FB/Thailand-Police-Story)
(Photos FB/Thailand-Police-Story)

Πάνω στον θυμό του, την στραγγάλισε μέχρι θανάτου με τα χέρια του ενώ ο δεκατετράχρονος κρατούσε τα πόδια της. Οι δύο τους τότε έκρυψαν το πτώμα κάτω από το κρεβάτι πριν το σκάσουν από το ξενοδοχείο.

Την επόμενη μέρα, ένα ζευγάρι νοίκιασε το ίδιο δωμάτιο περνώντας την νύχτα μαζί. Η αστυνομία εντόπισε τους υπόπτους μέσω του υλικού των καμερών ασφαλείας του ξενοδοχείου και τα προσωπικά στοιχεία της Amphon στο ξενοδοχείο.

Οι έφηβοι μπορούν επίσης να κατηγορηθούν και για ληστεία ή κλοπή αν υπάρξουν στοιχεία, σύμφωνα με την αστυνομία.

© T-zine.gr με πληροφορίες από Gay Star News