Ελλάδα: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 | 20:10

LGBTQI News|T-zine.gr

 

Οι συμμετέχοντες, κρατώντας πανό με μηνύματα υπέρ της διαφορετικότητας και της ανεκτικότητας και κατά των διαχωρισμών, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και χορευτικά δρώμενα.

Τέταρτο Αυτο-οργανωμένο Thessaloniki Pride: Πορεία με χρώμα και παλμό κατά των διακρίσεων

thestival.gr

Συγκέντρωση και πορεία ενάντια στις διακρίσεις και σε κάθε μορφής ρατσισμό, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του 4ου Αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride.

thestival.gr

Οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις, κρατώντας πανό με μηνύματα υπέρ της διαφορετικότητας και της ανεκτικότητας και κατά των διαχωρισμών, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, στο άγαλμα του Βενιζέλου, όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και χορευτικά δρώμενα. Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία σε κεντρικές οδούς της πόλης, (Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή) με τους συμμετέχοντες να κρατούν τη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στα χρώματα του ουράνιου τόξου και να φωνάζουν συνθήματα κατά του ρατσισμού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πόλης διακόπηκε χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς η κίνηση στους δρόμους της πόλης δεν ήταν αυξημένη.

parallaximag

Οι συμμετέχοντες στην πορεία κινήθηκαν στη συνέχεια προς το ΑΠΘ, στον εξωτερικό χώρο της Φιλοσοφικής Σχολής, όπου διοργανώνεται συζήτηση.

parallaximag

parallaximag

Οι διοργανωτές του 4ου Αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride, ανέφεραν σε ανακοίνωση, ότι λόγω της πανδημίας αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μόνο η πορεία και μία εκδήλωση μετά από αυτήν, και κάλεσαν όσους πήραν μέρος στις δράσεις να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας και να φορούν μάσκα.

 

 

Δείτε επίσης

Διαβάστε: PRIDE UP: Το διαδικτυακό Pride που θα ενώσει τις δύο πλευρές της διαχωριστικής γραμμής της Κύπρου

Διαβάστε: Thessaloniki EuroPride – Εξετάζονται οι πιθανότητες να διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη μέσα στα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε: Το Instagram στα χρώματα του ουράνιου τόξου με αφορμή το Pride 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© T-zine.gr 2018 | Για τις τελευταίες LGBTI ειδήσεις να επισκέπτεστε το T-zine.gr καθημερινά. Μπορείτε επίσης να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο Facebook και στο Twitter

 

 

 

© T-zine.gr με πληροφορίες από Lifo