Ελλάδα: Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 | 18:43


Γράφει η Άννα Απέργη | T-zine.gr

LGBTQI NewsΜουσική

 

The HOUSE of DRAMA Audition

Θες και συ να γίνεις μέλος της οικογένειας των «The House of Drama»; Ε λοιπόν ήρθε η στιγμή!!!


Τους γνωρίσαμε στα stage του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Pride). Χορέψαμε και διασκεδάσαμε σε κάθε τους κίνηση. Τους λατρέψαμε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τους στείλαμε κατευθείαν στην κορυφή.

«The House of Drama», η ομάδα χορού του Μάριου Μιλτιάδου (Bimboy), που κέρδισε την πρώτη θέση στο περσινό talent show εντυπωσιάζοντας όλη τη χώρα, μας προσκαλεί στην μεγάλη οντισιόν για νέα μέλη.
Δεν έχει σημασία αν ξέρεις να χορεύεις ή όχι, αν είσαι επαγγελματίας χορευτής ή απλά σου αρέσει να χορεύεις στο δωμάτιο σου. Αν έχεις την φλόγα μέσα σου, αν σου αρέσει να δημιουργείς τέχνη μέσα από την κίνηση σου, τότε είσαι στο σωστό δρόμο.
Την Κυριακή στις 16 Σεπτεμβρίου 2018, στις 18.00 μμ, ο Μάριος Μιλτιάδου και όλη η ομάδα του «House of Drama», θα σε περιμένουν στη σχολή χορού «Pro Dancers Studio», Καθολικών 2, στη Θεσσαλονίκη για την μεγάλη οντισιόν που θα σου δώσει το εισιτήριο για να γίνεις και εσύ μέλος της ομάδας.

Η οντισιόν θα γίνει υπό μορφή μαθήματος χορού, επομένως εσείς δεν χρειάζεται να ετοιμάσετε κάποια χορογραφία.
Μην σε νοιάζει αν δεν ξέρεις τα βήματα. Άσε τις αισθήσεις σου στον ρυθμό και τον ιδρώτα να κυλίσει πάνω στο κορμί σου και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Βάλε δυνατά τη μουσική και αυτοσχεδίασε, παίξε μαζί της.

Ο χορός είναι ζωή. Μην περιμένεις να τον ζήσεις όταν κοπάσει η καταιγίδα. Βγες και χόρεψε μέσα σε αυτή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα των «House of Drama» στο facebook ή στο event της οντισιόν.

© T-zine.gr