Πολωνία: Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 | 19:36
Thessaloni EuroPride – Ραντεβού το 2024!
Το EuroPride επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη το 2024
Μετά την ακύρωση του EuroPride 2020 στη Θεσσαλονίκη, λόγω πρωτοφανών συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία του COVID-19, τα μέλη της European Pride Organisers Association κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση τους, αποφάσισαν, να παραχωρήσουν ξανά τον τίτλο του EuroPride στη Θεσσαλονίκη για το 2024!
Το ευχάριστο αυτό νέο, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η ομάδα του Thessaloniki Pride, μέσα στην επίσημη σελίδα της οργάνωσης στο facebook.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Ραντεβού το 2024!
Μετά την ακύρωση του EuroPride 2020 στη Θεσσαλονίκη, λόγω πρωτοφανών συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία, τα μέλη της European Pride Organisers Association αποφάσισαν (σχεδόν ομόφωνα) στην ετήσια γενική συνέλευση σήμερα να παραχωρήσουν ξανά τον τίτλο του EuroPride στη Θεσσαλονίκη για το 2024! Σας ευχαριστούμε όλες και όλους που μας βοηθήσατε να μην χάσουμε την ευκαιρία να φέρουμε την αλλαγή στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και να ενδυναμώσουμε την LGBTI κοινότητα και το κίνημα στην περιοχή μας.»
Δείτε επίσης
♦ Διαβάστε: Digital Athens Pride 2020: Όλες οι συνεντεύξεις των ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεων