Το συγκινητικό «αντίο» της Elizabeth Gilbert στη σύντροφό της

ΗΠΑ: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 | 15:29

T-zine.gr

LGBTQI News

Το συγκινητικό «αντίο» της Elizabeth Gilbert στη σύντροφό της

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η συγγραφέας Elizabeth Gilbert, γνωστή για το best seller της Eat, Pray, Love, αποχαιρέτισε τη σύντροφό της, Rayya Elia, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Ήταν η αγάπη μου, η καρδιά μου, η καλύτερή μου φίλη, η δασκάλα μου, η επαναστάτριά μου, ο άγγελός μου, ο προστάτης μου, ο διεκδικητής μου, η σύντροφός μου, η μούσα μου, ο μάγος μου, η έκπληξή μου, το δώρο μου, ο κομήτης μου, η απελευθερώτριά μου, η ροκ σταρ μου, η εντελώς ανυπόφορη μη-συνεργάτιδά μου, η επισκέπτριά μου από τον άλλο κόσμο, η πνευματική πύλη μου, και το μωρό μου» ανέφερε στην ανάρτησή της η Gilbert, προσθέτοντας: «Σε αγάπησα τόσο πολύ, Rayya. Σε ευχαριστώ που με άφησες να περπατήσω μαζί σου ακριβώς στην άκρη του ποταμού. Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου. Θα σου έλεγα να αναπαυθείς εν ειρήνη, αλλά ξέρω ότι πάντα θεωρούσες την ειρήνη βαρετή. Αναπαύσου με ενθουσιασμό. Θα σε αγαπώ πάντα».

Σημειώνεται ότι η Rayya Elia είχε γράψει και αυτή ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο το 2013, με τίτλο Harley Loco: A Memoir of Hard Living, Hair and Post-Punk, στο οποίο διηγούνταν την ιστορία της ως ομοφυλόφιλης γυναίκας που από τη Μέση Ανατολή μετακόμισε σε ηλικία 8 ετών στις ΗΠΑ, και τις εμπειρίες της ζώντας στους δρόμους και επιβιώνοντας από τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

 

 

© T-zine.gr με πληροφορίες από diastixo.gr